Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Přátelství

Přátelství

Pali_ Básně » o Přátelství

Anotace: Přátelství někdy hezčí než láska je, jen tak tě nezklame !! ..

Když se zamyslím, nevím, kde bych začal,
můj dík, obdiv, kde bych tohle všechno načal.
Nastala doba, kdy vůbec se mi nedaří,
však tvoje pomoc, úsměv na tváři mi díky ní zazáří.
I když říkáš, že to není moc,
díky tomu přežívám, díky tomu mám klidnou noc.
Být ti nablízku, být pro tebe přítelem,
nejen to je mým hlavním úkolem.
Jsi tu vždycky, když všichni odchází,
jsi tu vždycky, když všichni mě přechází.
Jsi tu vždycky a vím, že vždycky budeš,
Proto tu pro tebe budu i já a vždy,
vždy budu s tebou řešit problémy, naopak i sny.
Budu tím, který tě v těžkých chvílích podrží,
budu tady, i když ti třeba ostatní nevěří.
Vždy když bude potřeba obejmu, podržím i poradím,
tvoje trable je tímto činem nahradím.
Jsi jedna z osob na kterých mi tak moc záleží,
můj dík, můj kus srdce ti právem náleží.
Tyto slova ale nejsou důležitější než city,
osoba kterou mám tak rád, kterou uznávám,
tou osobou jsi ty .
Publikoval(a): Pali_, 17.12.2010
Přečteno (460x)
Tipy (4) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: lénuška, donne, jakofweuio

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 20:14
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti