Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Sám - o své vůli, proti své duši

Sám - o své vůli, proti své duši

eurius Básně » ?nezařazené?

Anotace: Zase sám Ze svého rozhodnutí Rád? Nerad!

Na vlnách samoty
zas píšu básně.
Bez kapky dobroty
světla, či bázně.
Vzpírám se bohu
a kříčím na osud.
Točím se v kruhu
chci už pryč odsud.
Ztratil jsem něco
co jsem vždy chtěl.
Ztratil jsem kdeco
co jsem však nechtěl.
Jsem zase sám
a mohu psát básně.
Radši bych nebyl sám
a nemoh psát básně.

Já se však rozhodl
a za tím si stojím.
Ač věčné samoty
strašně se bojím.
Něco přežiješ
něco už je moc.
Konce se dožiješ
volajíc o pomoc.
Takže jsem sám
a trpím tu.
Radši však sám
než žít pro hru.
Publikoval(a): eurius, 7.10.2016
Přečteno (41x)
Tipy (9) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: a1ička, GabrielleT., slzy-deště, Mirastus, Polux Troy, gogol, podnebný, Makaveli

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 21:09
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti