Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Hřbitov

Hřbitov

To krásné ticho v mlžném oparu
jen pár havraních křídel ruší.
Procházím mezi hroby pomalu
a blízkost chladné smrti tuším.

Je to velmi zvláštní pocit.
To místo tolik ráda mám,
že když padá závoj noci
na hřbitov vždy zavítám.
Publikoval(a): P.Believer, 17.12.2010
Přečteno (1167x)
Tipy (4) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: 0159, Rezervé

Spodek

Stránka generována 18.4.2024 14:59
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti