Předvolební
Předvolební
Mnohý říká sobě s klidem,
půjdu, kde nás pohostí,
lépe než jít s hloupým lidem
držet s chytrou vrchností.
Nevěřme její chytrosti,
ať můžeme říci s klidem
než věčné ticho se rozhostí:
věříme poctivým lidem.
Publikoval(a):
podnebný, 5.10.2016