Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Oheň

Oheň

Gaia. Básně » o Lásce

Anotace: ...stačil jediný pohled.

Záříš
nad všechny ostatní
- jasný,
bengálský ohňostroj
v záblescích vnímání,
tvoříš mou dimenzi světla…

Zamčený výkřik,
tisíce otázek
v sršení jisker z tebe!
A z jejich intenzity
- pronikání,
symbióza květů,
očišťující pláč,
probuzení…

Hučící krb,
extatický žár,
pilíř ke hvězdám!
To pro tebe,
pro tebe
v sobě pukám...!
Publikoval(a): Gaia., 3.10.2016
Přečteno (266x)
Tipy (15) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Klarineb, Jan Čáp, Jin&Jang, Lipová, Polux Troy, gogol, podnebný, děda včela, donne, Mirastus

Spodek

Stránka generována 20.9.2024 14:30
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti