Ten pocit..
Ten pocit..
Velká moucha do okna mi pleská,
já zamyšleně rozjímám,
jak do mé hlavy dostala se zrzka
a i v srdci jí snad také mám.
Jsem jak vítr mezi ulicemi,
zmateně vířím zrnka písku,
to proto, že stýská se mi
potom co ochutnal jsem tvoji lásku.
Velká moucha už se asi umlátila,
a já v tom tichu jen se smál,
že ta chvíle s tebou do mě vryla,
něco co jsem dosud nepoznal.
Jsem jak průvan pode dveřmi,
dveře a okna rychle zavírám,
ze strachu, že ztratíš se mi
a už ten pocit nikdy nepoznám.
Publikoval(a):
Krokyno, 3.10.2016