Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Ve vesmírném snění

Ve vesmírném snění

Rose-H Básně » Sci-fi, fantasy

Anotace: Láska je všude kolem a vesmír ji dokresluje. Nebát se neznámého a vkročit do svých tajných pocitů je krásné...

Vesmírem přitahován,
kolem ticha pluje v myšlenkách,
v jeho tajemnu spoután,
co mu šeptá žár ve hvězdách.

Pro tu krásu by slza ukápla,
do souznění, jak holubička vlétl,
tam, kam až sahají oblaka,
sen se s éterem střetl.

V pokoji tmavém Měsíc maluje na zeď,
ve spánku dne teď příběh ožívá.
„Být či nebýt?“ Tak to říkal Hamlet,
odpověď je být, pro to, co člověk prožívá.

Ať se dívá dolů nebo do výšky,
pokaždé má jedinečný pocit,
jen poskládat ty cenné střípky,
do neznámého vkročit.

Zkusí volání touhy,
bez ní by nebylo barev, pouze šedá.
To co může být, se příjemně snoubí,
fantazie hranice nemá.....
Publikoval(a): Rose-H, 2.10.2016
Přečteno (544x)
Tipy (12) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Bezhlavý rytíř, donne, děda včela, Polux Troy, Mirastus, Pavíočko, Makaveli, podnebný, Lipová, gogol

Spodek

Stránka generována 24.4.2024 16:51
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti