Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

náhrobní kámen

náhrobní kámen

blackhenry Básně » Láska ... zklamání

Anotace: pokud umřu sám, chci to na náhrobní kámen

Dnes zemřel Ondřej Vandas mlád,
sic na světě byl rád.
Života ztratil smysl,
kam se mu asi zatoulala mysl.
Nohoma na zemi nestál již,
"lítal v oblacích", řekl bych spíš.
Nyní už lítá tam kde chtěl,
přesto, že před sebou dlouhý život měl.
Publikoval(a): blackhenry, 14.12.2010
Přečteno (482x)
Tipy (0) ... dát Tip/SuperTip

Spodek

Stránka generována 25.11.2024 03:41
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti