Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

mercy

mercy

Marcone Básně » Smutné

Anotace: inspirováno ...

kam kráčíš hlase z nitra
když bledý chceš být
a obloha stále Tě hledá
zvukem tak temným
že chladí i pálí Amen

v okovech vytváří z útěchy číš
mlčky mě láká " pojď blíž, blíž "
napij se a vzpomeň
na nezapomenutelnosti
... panen

mrkni, jestli rozumíš

ač stárnu nevidím líp
necítím o víc míň
jako prosba jabloní
o delší čas zrání než padnou
do sklenic smilování

...
Publikoval(a): Marcone, 30.9.2016
Přečteno (153x)
Tipy (11) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Doradolanska, Psavec, Bezhlavý rytíř, Polux Troy, Pavíočko, Lipová, gogol, Mirastus

Spodek

Stránka generována 25.11.2024 01:07
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti