Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Zjihlé srdce

Zjihlé srdce

Zjihlé srdce

Srdce zjihlé mám
do prázdna se dívám.
Cítím touhu žít a
přesto se té touhy
bojím.

Není to snadné,když
ruce prázdné máš.
Duše si vytvořila
svůj vlastní svět.
Okolo něj si staví
zeď.

Duše je uzavřená a
srdce bolest má.
Přesto toužíš žít
své štěstí do ruky
vzít a něžně je
pohladit.

Na štěstí prý právo
mám,ale asi ho špatně
hledám.Pořád Černého
Petra v ruce mám.

K čertu s ním.Už tu
špatnou kartu musím
zahodit na popel spálit.

Zjihlé srdce mám a své
duši domlouvám.Do rukou
beru naději.Toužím po
štěstí které bych chtěla
tolik poznat.Než se můj
život naplní a duše vzlétne
vysoko do oblak.
Publikoval(a): slunečnice69, 30.9.2016
Přečteno (42x)
Tipy (6) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Psavec, podnebný, Květka Š., Mirastus, gogol, barča1

Spodek

Stránka generována 23.11.2024 01:26
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti