Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Jsi můj celý svět

Jsi můj celý svět

raněnésrdce Básně » Láska ... zklamání

Anotace: I když jsi mne zklamala stále Tě miluji!

Jsi můj celý svět
a mé srdce je v Tvém držení!
Rád bych políbil Tvůj květ
a cítil rozkoš v jeho sevření!

Rád bych líbal Tvou šíji,boky
a láskou k vrcholu stoupal mílovými skoky!

Chci Tvoje srdce,
sevření Tvého květu!
Chci Tvoji rozkoš
a svoji lásku křičet světu!
Publikoval(a): raněnésrdce, 14.12.2010
Přečteno (360x)
Tipy (3) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Rezervé, jakofweuio

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 20:24
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti