Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Květy cyklamenu

Květy cyklamenu

Moct tak s tebou stále zůstat,
na všechnu bídu zapomenu,
je to hřích nelíbat tvá ústa
nachová jak květy cyklamenu.

Byl by hřích tebe nemilovat,
tvůj tanec, pohyby rusalčiny,
ve snu si šeptat tvoje slova,
tvá přání měnit v dobré činy.

I když tě střetnou oči hadí
a půvab tvůj skrývají tmavé túje,
nehřeší ten, kdo tě líbá, hladí,
ale ten, kdo tě nemiluje.
Publikoval(a): podnebný, 29.9.2016
Přečteno (207x)
Tipy (12) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: děda včela, Bezhlavý rytíř, GabrielleT., Lipová, gogol, slunečnice69, Mirastus

Spodek

Stránka generována 25.4.2024 22:43
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti