Láska černou a bílou barvu má
Láska černou a bílou barvu má
Láska černou a bílou barvu má
Víš lásko hodně jsem
o tobě snila.Když jsi
přišla byla jsi milá,
něžná a přesto tak jiná.
Bláhově jsem se zamilovala.
Přes růžoví závoj jsem
neviděla jak si se mnou
pohráváš.Duši jsi mi
zranila a srdce vykrvácet
nechala.
Prostě jsem se v tobě
zmýlila.Teď už vím,že
dokážeš hřát.Vášnivé
city v člověku rozmíchat.
Také studíš jak led
dokážeš zmrazit na pohled.
Máš více tváří.Dokážeš
člověka zbláznit.Bílou
a černou barvu máš.
Jsi krásná a pak se
dokážeš člověku do
očí vysmát.
Máš rub i líc.Citu
na tisíc.Bílou a
černou barvu máš.
Někdy hřeješ jindy
jsi studená.Lásko
jsi nevyzpytatelná.
Publikoval(a):
slunečnice69, 28.9.2016