Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Klíšťatová

Klíšťatová

Prohlížím denně svoji ženu Lídu
důkladně břicho i pás,
aby neměla encefalitidu,
abych nic nepropás´.

Naučí-li se to doma každý muž,
ani borelióza nebude už,
zvláště když ženy něhou svou
stejným odplácet dovedou.
Publikoval(a): podnebný, 27.9.2016
Přečteno (60x)
Tipy (7) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Bezhlavý rytíř, Lipová, gogol, Mirastus, slunečnice69, Květka Š., děda včela

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 15:07
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti