Daleká láska
Daleká láska
Anotace: Rozdělovala je dálka...
Rozdělovala je dálka,
stala se z toho válka.
Romeo a Julie,
ta láska s vámi uhnije!
Miloval jí z celého srdce,
bylo to na ní moc prudce.
Bála se lásky,
nechtěla to jako z výplatní pásky!
Jedna, druhá, třetí hádka,
až se z toho vyrobila protilátka.
Francouzáky, pusa či hubička,
políbil jí i na líčka.
Zní to jako z pohádky,
ale podívejte se zpátky!
Z několika ignorací,
vytvořila slečna nespočet argumentací!
Publikoval(a):
Tynalila, 26.9.2016