Vysočina
Vysočina
Široce rozvlněná
oblostí lesnatých kopců
stříbrný měsíc i pstruzi
v potoce se lesknou
v úrodných údolích
plných sladkých plodů
ledňáček poletuje
loukami posiflory
větřík se raduje
z života milujících
rozhoupává zvonky
vyzvání kývavou píseň.
Takovou vůni má jen domov.
Publikoval(a):
podnebný, 26.9.2016