Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Popletená žena

Popletená žena

Psavec Básně » o Životě

Anotace: Kde je chyba?

Kájo, v lůžku žena vzdychá,
poslouchám ta slova tichá,
jistě pila, můj ty světe,
často si ta jména plete.

Nejsem Karel, to je jasné,
proč to šeptá, když se zhasne,
než bych ji měl opravovat,
dám se radši přejmenovat.

Večer zase žena vzdychá,
moje snaha byla lichá,
ač jsem Karel, jak si přála,
Míro párkrát zavolala.
Publikoval(a): Psavec, 24.9.2016
Přečteno (83x)
Tipy (12) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Květka Š., podnebný, slunečnice69, Kytka62, Bezhlavý rytíř, děda včela, Pavíočko, Lipová, gogol, Mirastus

Spodek

Stránka generována 13.5.2024 18:47
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti