Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
I dvounohá kočka může čekat na dvounohého myšáka.
25.9.2016 9:07 | děda včela
No jo...heee...kočkám je jedno, že člověk potřebuje v noci spát. Tak jí pěkně podrbej za ouškem:-).
24.9.2016 23:10 | gogol