Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Ani na jeden den

Ani na jeden den

Smutný Klaun Básně » o Lásce

Anotace: Tak to bylo

Ani na jeden den jsem nezapoměl
Nikdy z mysli nesmazal
To co v životě jsem mít chtěl
To že jsem Tě znal.
Tolik roků stojíš tam
Vracíš se když nečekám
Mnoho času .....
Až moc snad
Vracím se ke vzpomínkám
A to už nechci znát.

Už tolik měsiců
Co odešla jsi zpět...
Tam kde nemůžu už já
Proč nejde se už zbavit snů
Kde ztrácím slov a vět
Snad se mi ta minulost už jenom zdá.
Publikoval(a): Smutný Klaun, 24.9.2016
Přečteno (199x)
Tipy (8) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Polux Troy, podnebný, Lipová, gogol, Mirastus, děda včela

Spodek

Stránka generována 20.9.2024 14:37
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti