Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Léčení duše

Léčení duše

Tereza1918 Básně » o Přírodě

Anotace: Na mém oblíbeném místě.

Tajemný vánek,
přinesl spánek
a klid na duši.

Až se mi srdce rozbuší,
nikdo mě tu neruší
a nikdo o mně netuší.

Přítmí zastavilo čas,
ať ho klidně vezme ďas.

Nechci tu být rušena,
vždyť léčí se tu duše má.

Tajemné tóny se tu linou,
avšak s atmosférou splynou.

Mé podvědomí něco tuší,
vždyť někdo tady ten klid ruší,
mojí duši to tu mučí,
jdu opustit skrýši naší,
jinak mě to tady zničí.
Publikoval(a): Tereza1918, 22.9.2016
Přečteno (259x)
Tipy (6) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Tomshi, Mirastus, Bezhlavý rytíř, gogol, Lipová, Polux Troy

Spodek

Stránka generována 19.9.2024 23:43
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti