Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Nemůžu spát

Nemůžu spát

Endee Básně » o Štěstí, neštěstí

Anotace: další ze života..

Nemůžu, nemůžu spát,
za zavřenými víčky vidím tvojí tvář,
krásnou, usměvavou, vyjímečnou.
V tvých očích tmavá, tajemná zář,
tázavým pohledem se na mě díváš.

Nemůžu, nemůžu spát,
tvůj pohled cítím na mém těle,
nedokážu uhnout, ani se schovat.
Neodolávám a líbám směle,
směle a vášnivě ústa tvá.

Nemůžu, nemůžu spát,
ústa tvá se na mě smějí,
růžová, plná, nádherná.
Pod tvými prsty se mé boky chvějí,
když se mnou začínáš si pohrávat.

Nemůžu, nemůžu spát,
a ty říkáš jen, že máš mě rád...
Publikoval(a): Endee, 13.12.2010
Přečteno (1700x)
Tipy (2) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: saifo87

Spodek

Stránka generována 13.5.2024 16:40
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti