Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Nepochopená

Nepochopená

Adelheid Básně » ?nezařazené?

Anotace: Těžké období...

Nikdo mě nechápe,
nikdo mě nevyslyší,
hned po mě řvou
a to mě nejvíc ničí.

Táta se stydí za to co je,
a máma ho v tom podporuje.

Všechny své cíle,
co kdy mám,
oni zavrhnou
a říkaj,
že na to nemám.

Možná jsem jiná,
to je fakt,
ale mají mě podporovat
a říkat,
jen tak dál.

Možná mě neznají,
neví co chci,
a tak si myslí blbosti.
Publikoval(a): Adelheid, 21.9.2016
Přečteno (63x)
Tipy (13) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Lipová, Pavíočko, richie., Mirastus, barča1, slunečnice69, Makaveli, gogol, Bezhlavý rytíř, Polux Troy

Spodek

Stránka generována 22.10.2024 17:38
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti