Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Holka bláhová

Holka bláhová

Holka bláhová

Holka jedna bláhová
přestaň si myslet,že
spravedlnost na světě
přednost má.Je dvacáté
století a v něm si každý
mizera hoví.

Žiješ jenom iluzí.Vždyť
člověk upřimný a laskavý
na svou dobrotu jen doplácí.

Ten kdo na dlani své srdce
má a ruku podá ,když je
potřeba.Ten většinou se
v slzách utápí.

Život je prostě takový.
Mizera si v něm hoví.
Ten kdo čisté srdce má
často se smutkem zalyká.

Pozor si dej na faleš
je zrádná to mi věř.
Své srdce si chraň a
přestaň žít iluzí,že
život je spravedlivý.
Za tu se musí tvrdě
bojovat.

Na světě jsou chytráci,
co si tě rádi podmaní a
falešnými slůvky zjískají.
Život Ti chtějí diktovat
jak citron tě vymačkat a
pak tě zahodí.

Neboj se zoubky ukázat.
Nenech se sladkými slůvky
ošálit.Na úsměv si pozor
dej může být falešnej.

Život je prostě takový
jednou pláč a po druhé
smích.Nebuď holka bláhová
a na život se dívej ostražtýma
očima.Faleš a zášť najdeš
kdekoli,ale laskavé srdce málokdy.
Publikoval(a): slunečnice69, 21.9.2016
Přečteno (48x)
Tipy (13) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Lipová, Wčelka, děda včela, Mirastus, gogol, Kytka62, barča1, Bezhlavý rytíř, podnebný, Makaveli

Spodek

Stránka generována 23.11.2024 01:09
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti