Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Papírové...

Papírové...

Se

toulám, běžím, zakopávám,
hledám, poznávám, přiznávám..

Na mapě ztrácím i nalézám,
zakresluji papírové město,
pro vize vysněné místo..

Musela jsem se ztratit,
abych se znova našla..

Rovnou již několikrát,
teď, naposled, snad..

I když, mám to ráda,
jednou nahoru,
pak dolu..

Tančím si sinusoidu,
se životem v souladu..

Skládám si křídly
mikrosvěty
květy
osvěty..

Papírové planety..
Publikoval(a): Wčelka, 21.9.2016
Přečteno (76x)
Tipy (17) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Lipová, Psavec, Martin Havlíček, děda včela, Mirastus, gogol, Bezhlavý rytíř, Makaveli, slunečnice69, Polux Troy

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 16:05
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti