S podzimem
S podzimem
Vzduch zase voní
hlínou z polí
a vláhou...podzim, však ho znáš...
tak bych se chtěla s tebou projít,
zapomenout všechno, co bolí,
jen vnímat, jak mě objímáš...
měkký úsměv, zdánlivě nový,
proplést s tvým, jako tolikrát...
a čeho každý z nás se bojí,
povětřím nechat
dál
pryč
vát...
Publikoval(a):
Cecilka, 20.9.2016