Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Ztracený přítel

Ztracený přítel

UniQue_HaNy Básně » o Přátelství

Anotace: Zamilovaná do nejlepšího kamaráda, který jsi najde jinou nejlepší kamarádku. Vaši nepřítelkyni.

1.
Smutek, trápení deprese a slzy,
tyhle věci mě nepřejdou brzy.
I když ten smutek někdo nepozná,
časem to okolí rychle rozezná.

Nikdo, jenom 1 člověk mě chápe,
ta osoba co mě raní, to nechápe.
Jeho chyba je, že mi nevěří,
myslí si, že se vrátím zpět, to jsi moc věří.

Tyhle hrozné časy chci vrátit zpět,
zato bych dala klidně celý svět.
I když ho nechci vidět, mám ho furt ráda,
ale můj druhý hlas mi říká, že ho chci za kamaráda.

Vybral si ji za kamarádku, akceptuji to,
když mi řekne do očí, že jí má rád, rozesmutní mě to.
Proto píšu tuto báseň, abyste věděli na čem jsem,
tímto Ti vzkazuji Kryštofe, že furt jsi v srdčíku mém.
........................................................
2.
Když jsem Tě ztratila jako kamaráda,
v srdíčku Tě furt mám ráda.
Srdíčko mě bolí čím dál tím víc,
slz jsem už proplakala přes tisíc.

Naše úžasné okamžiky nikdy nezapomenu,
určitě si na Tebe v životě vzpomenu.
I když jsi mi ublížil mám tě ráda,
ale rozhodně Tě nechci zpět za kamaráda.

Odpustit Ti můžu,
kamarádit zase s Tebou nemůžu.
Měl sis vybrat mě a ne ji,
tvoje chyba je, že pitomej si :-D.

Skoro nikdo mi v té situaci nepomohl,
dopadlo by to úplně jinak, kdybys mohl.
Když sis vybral ji, zbořil se mi celý svět,
Ty bys to stejně nechtěl vrátit zpět.

Když se mi v hlavě zobrazíš Ty,
velký smutek způsobíš mi.
Tato báseň zní jako že tě miluju,
ale ve skutečnosti Tě v životě nepotřebuju.

Potřebuju jen kamaráda, kterému se věřit dá.
ten kdo toho člověka potkal, tomu závidím já.
........................................................
3.
Už je to pár měsícu co se to stalo,
nevím proč mi neštěstí zrovna tohleto dalo.
Nejradši bych chtěla si to promluvit s Bohem,
než nic nedělat a plakat tam za rohem.

I když se mi omluvíš,ty vzpomínky budu navždy míti,
o novém začátku můžu jen sníti.
Je těžké zapomenout a žíti dále,
nenávidět Tě budu navždy a stále.

Za pár let se uvidí,kdo čistou pravdu měl,
až pak zjistíš, žes špatnou cestou jsi šel...
Publikoval(a): UniQue_HaNy, 13.12.2010
Přečteno (1222x)
Tipy (0) ... dát Tip/SuperTip

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 23:07
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti