Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Zmatená

Zmatená

Adelheid Básně » ?nezařazené?

Anotace: Když nevíte jak dál....

Nevím na co myslet,
z čeho se bát.
Nevím z čeho se těšit,
a z čeho se smát.

Mám v sobě smutek
nebo snad žal?
Ptám se sama sebe,
a nevím jak dál.

V srdci žádnou radost nemám,
jen v sobě samou zkázu hledám.
Všechno zlé se vrací zpět,
jak od toho utéct, ptám se teď.

Nikdo mi nepomůže,
nemá jak,
můj celý příběh nezná však.

Tato báseň je má moc,
s kterou volám o pomoc.

Vím že jsem silná,
že na to mám,
jen mé srdce pomalu umírá.

Mnoho lidí mne zklamalo,
a moje srdce zlomilo.
Můj nejlepší přítel byl,
a mé srdce poranil.
Velká láska byla to,
o zradu mu však jen šlo.

Já netušila,
já milovala,
a sama na to doplatila.

Všechno už je to velmi dlouho,
ale moje srdce stále myslí na to.

Vím že jsem hloupé děvče,
ale city mám,
tak proč se to vrací,
se pořád ptám.
Publikoval(a): Adelheid, 19.9.2016
Přečteno (54x)
Tipy (9) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Polux Troy, podnebný, Mirastus, Pavíočko, gogol

Spodek

Stránka generována 22.10.2024 17:30
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti