Diagnóza
Diagnóza
Anotace: Asi konečně přišli na to, co mi je...
"Dobrý den pane doktore,
zase se vidíme."
"Dobrý den, o co jde?
Kvůli čemu se trápíme?"
"Nedokáži se na nic soustředit,
neumím žít v přítomnosti,
duše nemá nikdy klid,
žiji pouze v minulosti.
Svůj vysněný svět mám,
skýtá všechna má 'kdyby'.
Skutečný svět nevnímám.
Skutečný svět mi nechybí.
Utíkám do světa fantazie, knížek a filmů,
bolesti tam nedotýkají se tě.
Radši než tento, žít tisíce cizích životů.
Nemám stání v realitě.
Tam srdce buší jak o závod,
na každou otázku jen filmové hlášky."
"Bude to alergie na život,
tady máte svoje prášky."
Publikoval(a):
Malfelica, 19.9.2016