Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

LVÍ OHŇOSTROJ

LVÍ OHŇOSTROJ

Wčelka Básně » o Přátelství

Anotace: ...naše společné dílko s Vědomým Bodem...

Z herních karet
černých a žlutých srdcí
staví pyramidu
solárních panelů

aby přestali věřit
ošidným konšelům
a mohli si ověřit
skutečnost výbojů

z bezdrátového modemu
lze čerpat lásku v míru
aby mohli skočit v tandemu
a neztratili víru /v sebe/

zapojí svůj
i jeho gen

aby jako stonožky
z poskládaných článků

pěstovali bdělý sen a
rozuměli spánku

oprášili vnitřní pin
a DNA ze svých slin
propůjčili
hřívám lvím
aby vyčistili temný stín...

...mezi řádky paprsků
ozvěny bájných odlesků
do dějin vešli
dlouhým skokem
aby otevřeli bránu chrámu
aktivací
třetím okem

skokani svého svědomí
oživí
připojení

zodpovědní
za mír a klid

nasměrují
spící lid.
Publikoval(a): Wčelka, 19.9.2016
Přečteno (594x)
Tipy (13) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Bezhlavý rytíř, Lipová, děda včela, gogol, Polux Troy, Makaveli, Pavíočko

Spodek

Stránka generována 24.4.2024 05:05
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti