Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Černý les

Černý les

Améba Básně » ?nezařazené?

Anotace: Jó na Bečvě...

Nechoď dál
šeptá les
Nevstupuj
Jestli vejdeš
budeš můj

Překročíš bludný kořen
v temném šeru se ztratíš
dech pryskyřic omámí tě
sám sebou ten dluh splatíš
Studánka
tvou duši vypije
měkký mech
tě pohltí a stráví
jehličí
tvé stopy ukryje
nevrátí
čeho tě jednou zbaví
Stéblo
skloní se před tebou
i obří pně v peřinách tlení
hrob lesa
tvrdý pokorou
nevydá
než to co už nikde víc není

Nechoď dál
nevstupuj
jestli vejdeš
budeš můj
Zaplatíš
v mém srdci se ztratíš
sám k sobě
se víckrát nenavrátíš
Publikoval(a): Améba, 19.9.2016
Přečteno (58x)
Tipy (10) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Lipová, Mirastus, gogol, Polux Troy, slunečnice69, Pavíočko, Makaveli, Kůl v plotě

Spodek

Stránka generována 22.10.2024 17:34
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti