Nový učitel
Nový učitel
Anotace: Změna k lepšímu není vždy k lepšímu...
Vzal jsi mi severní Slunce
vzal jsi mi polární záři
Vzal jsi mi mráz co pálil
až do pekel duše
vytáhls mě z klece sněžného tygra
z dosahu drápů které drásaly
abys mě zaživa přesadil
do vytápěného skleníku
plného smějících se zvonků
cinkajících v krůpějích duhy
a vůni čerstvé hlíny
Ach cos mi to jen udělal..!
Jak Tě teď budu Pane vítat
jak Tě teď budu volat
jako jsem Tě volávala
pod klenbou beznaděje
mrazivého třpytu hvězd
v náruči samoty
a naděje věčných červánků...
Publikoval(a):
Améba, 17.9.2016