**Do červena jahodový
**Do červena jahodový
Anotace: to je můj malý svět...:-))
~Jen pár vět~
~~~~~~~~~~~~
Jenom tak si napíšu
do bloku pár vět
a pak si z těch písmenek
složím svůj malý svět.
A bude třeba pohádkový
do červena jahodový
vonět bude levandulí
někdy chutnat po cibuli
no to bude ale svět
radost pohledět.
-
Pak to složím jako psaní
to do obálky zalepím
místo známky dám tvé foto
nevím které,že by toto?
A před schránkou políbím.
Potom vlakem poštovním
ty věty k tobě dorazí
a jak tě znám ty můj milý
skoro tě to porazí.
Hned ti pošlu v balíčku
štěně piva.Miláčku...
-
To malé štěně vrčí,štěká,kouše
tak ho podrbej na břiše
štěně zvedne nožičku
dá ti piva skleničku....haf,haf,haf
to pejsek dělá rád.
~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~
Publikoval(a):
Květka Š., 17.9.2016