...
...
Asi jsem na chvíli usnul
řidič stále ještě mluví
a odmlčí se jen v prudkých zatáčkách
ale něco se přece jen změnilo
Měsíc už nabyl pevných obrysů
své dávné smrti
a z pouště se ženou žhavé víry
soumraku samoty a sebelítosti
Už nemám směr
ale o to rychleji spěchám k cíli
Asi jsem na pár let usnul
měsíc průzrační na východě
a kulisy kolem už nepoznávám
Publikoval(a):
qala, 17.9.2016