Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Země a vzduch

Země a vzduch

Stromy a dráty
plující v dáli
Země vzduchem
obklopena

na jedné straně
za příkopem příroda
na druhé straně
civilizace

do vzduchu mezi dráty
prorůstající sloupy
upoutány v zemi
mezi stromy

Země a vzduch
spojené světlem a tmou
při východu západu slunce
při milování

ranním vstání
a večer se sklání
budoucí dítě
mezi nimi.
Publikoval(a): podnebný, 17.9.2016
Přečteno (60x)
Tipy (16) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Polux Troy, slunečnice69, Améba, Desiré, richie., Kůl v plotě, děda včela, Květka Š., RózaPek, Marcone

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 15:14
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti