Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Barevný hlavolam

Barevný hlavolam

Jak náhle chvěje se ticho,
když pro tebe hledám slova
jsou mou bílou vzpomínkou
na tvůj barevný hlavolam.

Jak náhle chvěje se ticho
řadou světel a stínů
když znovu hýčkám cit
který si nemohu ponechat.

Jak náhle chvěje se ticho
jak šumí závratnou dálkou
tak plaše mi tančí v žilách
další ze střípků které musím najít.

Jak náhle chvěješ se tichem
v řadě světel stínů a vzpomínek
malým hlavolamem
který nosím stále po kapsách.
Publikoval(a): Lugilla, 15.9.2016
Přečteno (164x)
Tipy (24) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: glacier, Bezhlavý rytíř, Améba, koiška, podnebný, richie., Kůl v plotě, Mirastus, RózaPek, Martin Havlíček

Spodek

Stránka generována 20.9.2024 15:21
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti