Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Poustevníček

Poustevníček

Alter-Ego Básně » ?nezařazené?

Anotace: má vize,nemusí být vaše

Poustevníčku bez ulity, půjčím ti svou z naivity
Poustevníček povyrost, ztratil svojí nevinnost
Ulita ho tlačí, ke štěstí nestačí
Popojdi si o kus dál, nemám ti už co víc dát
Nezapomeň prosím jen, že z ulity ses tlačil ven..
Publikoval(a): Alter-Ego, 15.9.2016
Přečteno (62x)
Tipy (12) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Bezhlavý rytíř, podnebný, Kůl v plotě, Mirastus, RózaPek, Lipová, gogol, Pavíočko, Wčelka, LifeIsFight

Spodek

Stránka generována 22.10.2024 17:44
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti