Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Labutě na rozbouřeném moři

Labutě na rozbouřeném moři

Paol Básně » ostatní ...

Anotace: Anotace.....stručný popis!

Zpívající labutě na rozbouřeném moři
se ještě včera líbily Tvým očím tajemným,
tak jsem Ti je namaloval na paže a ramena..
ony budou věčně s Tebou, když mně opustíš.

Budeš št'astná s labutěma, více nežli se mnou,
vedle skvělých lodí , co brazdí oceán
si uvědomíš, že jsme jenom malým kouskem země,
jako ostrovy, co žádný člověk nikdy nespatří.

Snění nechej dětem, svět je totiž drsný
pro ty, kteří chtějí básnit v moci fantazie.
Labutě jsou bez křídel a nemají už peří
a přece věří, že jsou ptáky. Ptáky na moři!
Publikoval(a): Paol, 15.9.2016
Přečteno (154x)
Tipy (8) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: podnebný, Kůl v plotě, Mirastus, Martin Havlíček, Pavíočko, Wčelka, gogol

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 15:49
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti