Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

škola

škola

Ve Ve Básně » Říkanky

Anotace: ...nudá... XD

*Jedna, druhá, třetí...
úča do dveří vletí.
A třída??? plná ,,dětí´´.

*Čtvrtá, pátá, šestá...
žáka co nebyl na místě... trestá.
třída se cítí pod tím tlakem nesvá.

*Sedmá, osmá, devátá...
a úča??? furt jen nadává.
Publikoval(a): Ve Ve, 14.9.2016
Přečteno (572x)
Tipy (4) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Mirastus, Pavíočko, Polux Troy, gogol

Spodek

Stránka generována 29.3.2024 10:42
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti