Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
Záleželo na povaze a snad někdy i na okolnostech. Kdo byl členem a poznal "pravou tvář", tak odešel, kdo tam nebyl a chtěl, tak vstoupil, vše plnil a jak píšeš "pochleboval". Kdo nechtěl, tak vydržel a nevstoupil.
14.9.2016 21:34 | děda včela
jo jo...tak nějak by to mohlo být
14.9.2016 17:15 | gogol