Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

ŠELMA VLČÍ

ŠELMA VLČÍ

Engliš Básně » o Životě

Anotace: Kdo to vrčí,šelma vlčí.

Vycení zuby,
zježí srst.
Vy všichni mlčte,
k ústům prst.

Lesní ďábel,
rajský pohodář,
hladové zvíře
vlk samotář.

Dlouhý čenich,
ke stopě skloní.
Nasaje,
jde si pro ní.

A až ji najde,
tak ji zabije?
Hned ne,
počká,
až mu vlčata povije.
Publikoval(a): Engliš, 12.12.2010
Přečteno (250x)
Tipy (2) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Rezervé, H.I.L.

Spodek

Stránka generována 19.9.2024 03:38
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti