Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
No jo...co dělat, když to obsahově jako báseň vyzní, ale forma chybí. Zkus to jako báseň uspořádat...
13.9.2016 17:22 | gogol
Email:
Heslo: