Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
Mazec!!! S úctou ST
8.11.2016 0:11 | Gaia.
básník neví, kde mu hlava stojí... Děkuju, Lugillko
14.9.2016 14:32 | qala
Pro mě je to velice silný obraz s velikým vnitřním rozporem... a čím častěji Tvou báseň čtu, tím více mě znepokojuje a zároveň nutí číst zase znovu. Jen kdyby Básník více tvořil, to by byl svátek! :)
14.9.2016 9:29 | Lugilla
V každé kultuře najdeme nějaké rituály k uctění "něčeho". Vraždění bezmocných je spíše ukázka slabosti.
Pěkná báseň...oslovila...ST.
12.9.2016 14:59 | gogol