Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Mám tě radši

Mám tě radši

Po pravé ruce milenka,
po levé ruce manželka,
mám tě radši po pravé ruce.

Po levém boku manželka,
po pravém boku milenka,
mám tě radši po pravém boku.

Lépe než soucit a litování
je věrná láska a milování.
Až do skonání.

V srdci a mysli stále jen tebe,
dívat se spolu na modré nebe
v usmívání.
Publikoval(a): podnebný, 12.9.2016
Přečteno (257x)
Tipy (8) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: RózaPek, Květka Š., slunečnice69, Kůl v plotě, Polux Troy, gogol, Pavíočko

Spodek

Stránka generována 20.9.2024 15:22
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti