Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Když jsi beze mě ...

Když jsi beze mě ...

klarik96 Básně » o Lásce

Anotace: Přiznáš se?

Když mě chvíli nevidíš, začne se ti stýskat?
Odpovíš ano, nemá mě kdo v mých vlasech vískat.
Když mě chvíli nevidíš, začnu ti chybět?
Odpovíš ano, musím tě vidět.
Když mě chvíli nevidíš, nejsi ve své kůži?
Odpovíš ano, chybíš mi jak trny růži.
Když mě chvíli nevidíš, máš pocit smutku?
Odpovíš ano, můj mozek svádí s mým srdcem bitku.
Když mě chvíli nevidíš, začneš po mě toužit?
Odpovíš ano, nenech mě již více soužit.
Když slyším, jak reaguješ,
své síly tím přeceňuješ.
Vím, že beze mě jen těžko funguješ,
přiznáš už konečně, že mě miluješ?
Publikoval(a): klarik96, 12.12.2010
Přečteno (956x)
Tipy (6) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: H.I.L., only-me, Bad Monkey, kote5

Spodek

Stránka generována 23.10.2024 19:59
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti