Přání
Přání
Abys na ně přišla sama
bez nápovědy, bez přemýšlení,
aniž bych ti ho musel napsat,
bylo by to lépe.
Mlčení má kouzlo,
je-li živé, tajuplné,
bouří-li nitro,
vroucí přání,
abys mě políbila ústa
sama od sebe, tiše,
rozhodná a jistá
svým i mým štěstím.
Publikoval(a):
podnebný, 11.9.2016