Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
Je to krásné a pravdivé, sama mám brýle a vím jaké to je když vás ostatní nenávidí. Díky za tuhle básničku a doufám že si jí přečte hodně lidí, možná i ti co ubližují a možná i jim dojde, že to není správně :)
14.9.2016 20:04 | Ve Ve
Děkuji Vám. :)
14.9.2016 0:17 | Euli
Super je to fakt pravdivé ... ST
12.9.2016 21:22 | Polux Troy
Za každých okolností být svůj a postavit se všemu s hrdostí...ať jsme jakkoliv odlišní...ST.
11.9.2016 23:41 | gogol