Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

V srdci

V srdci

Marie Bernadeta Básně » Láska ... zklamání

Anotace: tu pochodeň co uhašena leží zahozena

V srdci

Dnes nad mou hlavou visí otazníky
že všechno bláhově se zdálo
srdci mému co v horečkách blouznilo
a dnes se právě zklidnilo
a může zase pravidelně bíti

Dnes tlukot mého srdce
už neosloví pocestné
jen v pravidelném rytmu
se točí v tanci hvězd
a není kam ho nést
tu pochodeň co uhašena
leží zahozena
a není jí víc třeba
pro jiný směr všech cest
Publikoval(a): Marie Bernadeta, 10.9.2016
Přečteno (194x)
Tipy (8) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: richie., Ve Ve, Polux Troy, Pavíočko, Mirastus, Kůl v plotě, gogol

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 15:10
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti