Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Pro ni

Pro ni

Ryuk Básně » Zamilované, vyznání

Anotace: Jen laska probouzí cnosti a obavy.

Spatřil jsem utrpení ve smyslu bytí,
Spatřil jsem štěstí na louce v kvítí.
Spatřil jsem děti bez domova,
Spatřil jsem vděk a pak jej oslavoval.
Spatřil jsem moudrost zrozenou z hlouposti,
Spatřil jsem nenávist zrozenou z lidskosti.
Spatřil jsem Boha v myšlenkách,
Spatřil jsem satana na cestách.
Spatřil jsem řádění nočních běsů,
Spatřil jsem stovky temných lesů.
Spatřil jsem jak klidně spíš,
Že víš... jak mě uchraníš.
Publikoval(a): Ryuk, 10.9.2016
Přečteno (835x)
Tipy (5) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: LadyBug, RózaPek, Polux Troy, GabrielleT., gogol

Spodek

Stránka generována 20.4.2024 01:08
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti