Váhání
Váhání
Stále váháš, pochybuješ,
přemítáš a rozvažuješ,
chvíli jsi jista, radostná,
šťastná - a zase se bojíš
tápeš v nejistotách
budoucího dění,
střídavě
přitahována a odpuzována,
zmítána neklidem,
hřebenem, kolébkou vln,
nocí a dnem,
vášní a tichem - krasavice.
Publikoval(a):
podnebný, 10.9.2016