Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Dnes...

Dnes...

Endee Básně » Láska ... zklamání

Anotace: ...další ze života...

Kdybych dneska zemřela, zemřela bych šťastná.
Splnil se mi sen.
Toužila jsem se tě dotýkat, mohla jsem.
Toužila jsem s tebou usínat, směla jsem.
Chtěla jsem vedle tebe jen ležet jako včera večer.
Ležet a cítit tvé dlaně na mém boku.
Jak každý tvůj pohyb ve mně napětí vyvolával.
Jako by krysař píšťalkou krysu přivolával,
já nemohla jsem odolat.
Bože, jak krásný pocit jsem měla,
jako bych náhle létat směla.
Můj let podporovala jen nadrženost z tvé strany.
Víc mi dopřáno nebylo.
Cosi se ve tvém výrazu změnilo,
když nadhodila jsem téma lásky...
Publikoval(a): Endee, 11.12.2010
Přečteno (325x)
Tipy (0) ... dát Tip/SuperTip

Spodek

Stránka generována 13.5.2024 08:19
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti